Rendezvények

Nagyterem
Rendezvény sátor
Panoráma terasz
Chesterfield terem

Helyszínt keres a nagy napra? 

Szereti a természetet és egy exkluzív különleges helyszínen tartaná a rendezvényét? 

Engedje meg, hogy bemutassam rendezvényközpontunk.

Több helyszín közül tudnak választani a nagy napjuk megtartásához vagy ezeket kommbinálva is használni tudják.

Változatos menüsorokal vagy akár egyéni igényei alapján összeállított menüsorral 

Kedvezményes italcsomagal vagy akár anélkül is.

Álmodja meg rendezvényét mi megvalósitjuk!


Nagyterem- 67 fő


Egyszerre itt tud a legtöbb vendég leülni. egy kiépített svédasztal kínáló  is helyet kapott a teremben. A mennyezeti dekoráció a terem része, így erre már nem kell gondolni. 


Chesterfield terem - 30fő


Nyitott tűzterű kandaló és egy chesterfield ülőgarnitúra ennek a teremnek a dísze. Itt helyezkedik el a fő pultunk is. Legjobban ez a rész adja vissza a lovas múltunkat.

Panoráma terasz - 36 fő


Remek kilátás nyílik a kertünkre a körben panoráma ablakokkal beéptett egységünk. Itt is helyet kapott egy nyitott tűzterű kandaló ami minden évszakban remek látványt nyújt.
Secret Garden- 22 fő


Érezze magát kültéren a dekorációnak köszönhetően mégis egy védett helyen, modern berendezésekkel. 
Toszkána különterem max 20főTeljesen különálló épület, amelyben panoráma ablakokon keresztül kilátás nyílik a kertünkre. Privát teret biztosít rendezvényeihez, kiválóan alkalmas legénybúcsúkhoz, lánybúcsúkhoz kisebb rendezvényekhez.

Kültéri helyszínek 


Féltetős Terasz - 22 fő


Közepes méretű fedett terasz amely a fenyőerdő ölelésében egy igazán különleges, vadregényes helyszín. Teljesen privát helyszínt biztosít a megrendelőnek. Rendezvény sátor 48 fő


Nagyobb méretű kültéri helyszínünk a rendezvénysátrunk amelyben 48főt tudunk befogadni, kapcsolódik a kültéri pultunkhoz illetve a kerek tóhoz isKerek tó max 25 fő


Egy térkövezett rész amelyhez csatlakozik egy kerek tó remek helyszín vendégvárásra vagy egy garden partyra, illetve helyben tartott szertartást is itt szoktunk rendezni 

Esküvő 

Lehetőségük van helyben tartott szertartásra is, kültéren a fenyőerdő ölelésében egy kerek tó melett, ezen kívűl a vendégvárást is ezen a helyszínen szoktuk megtartani, a vendégek nagyon szokták kedvelni a természetben való tartozkodást az impozáns kerthelyiségünkben. Rossz idő esetén pedig valamelyik kandalónk társaságában is kivitelezhető a ceremónia. Szolgáltatók tekintetében nincs megkötésünk.